Despre noi

Ronexprim s.r.l. este o companie privata prezenta pe piata romaneasca din  anul 1991, fiind unul dintre furnizorii importanti de echipamente si servicii pentru clienti idin industrie, cercetare / dezvoltare si educatie. Oferta noastra de echipamente copera diferite domenii de activitate: biomedical, productie de medicamente, metalurgie, constructii de masini, materiale de constructii, chimie / petrochimie, generare / distributie de energie, mediu, metrologie, etc.

Societatea noastra este partenerul unora dintre cele mai cunoscute companii internationale producatoare de aparatura analitica de laborator, sisteme de pregatire a probelor, aparatura de masura si control, echipamente pentru automatizari industriale, sisteme de cantarire si dozare, componente electronice.

Toate echipamentele si serviciile oferite respecta cerintele legislatiei din Romania; exista certificarile si autorizarile necesare, atunci cand este cazul, date de catre BRML, CNCAN, ISCIR.

Pe acest site sunt prezentate numai echipamentele din domeniul aparaturii de masura si control precum si cea de etalonare din domeniile electric, termic, presiune si debite.

Pentru informatii despre celelalte produse din portofoliul nostru, va rugam sa ne contactati la: office@ronexprim.comMagazin electronic creat de SiteLab