Kit Software Fluke TruTest și tester multifuncțional Fluke 1663

Pret (TVA inclus):11.741 lei 10.450 lei

021 / 314 35 99

Descriere produs:

Fluke 1663 tester multifunctional este alegerea ideală pentru electricienii profesioniștii

Testerul multifunctional pentru instalații electrice Fluke 1663 oferă funcționalitatea completă și capabilitățile avansate de măsurare de care au nevoie instalatorii profesioniști. Este compact și ușor (mai puțin de 1,3 kg) și vine cu o curea de transport căptușită și curea în talie pentru o manevrare comodă. Funcționarea este intuitivă și ușor de învățat de către toate electricieni cu niveluri diferite de experiență, astfel încât să îl puteți pune în funcțiune imediat pentru testare rapidă și eficientă conform tuturor reglementărilor locale. Funcții suplimentare utile, cum ar fi pornirea automată comutabilă On/Off pentru RCD, testul buclei și autotestul, economisesc timp și vă oferă mai multă încredere în rezultatele dvs.


Software-ul Fluke TruTest™ de gestionare a datelor și raportare

Software-ul Fluke TruTest este conceput pentru a elimina problemele asociate cu gestionarea și raportarea tradițională a datelor măsurătorilot efectuate în sistemul electric. Indiferent dacă testați instalații electrice fixe sau aparate într-un birou, verificați reparațiile într-un atelier sau efectuați inspecții anuale, gestionarea adecvată a datelor este esențială pentru producerea de rapoarte ușor de înțeles pentru clienți. Compatibil cu o listă tot mai mare de dispozitive de testare și măsurare Fluke și Beha-Amprobe Software-ul TruTest vă permite să importați rapid și ușor rezultatele măsurătorilor direct de la instrumentele dvs. de testare, să gestionați fișierele transferate de la instrumente sau să introduceți manual datele după cum este necesar.

Având o interfață cu utilizatorul simplificată și un flux de lucru intuitiv, datele de măsurare pot fi formatatre cu ușurință în certificate de testare și rapoarte complere cu logo-ul companiei și semnătura electronică.


Toate accesoriile au garantie 1 an, inclusiv cele livrate cu instrumentele care au un termen de garantie mai mare.


Pentru modelele la care nu se specifica in mod expres faptul ca includ certificate de etalonare, se poate realiza solicita obtinerea unui certificat, costul depinzand de aparatul etalonat.


Magazin electronic creat de SiteLab
0.0297269821167