Kit Software Fluke TruTest și tester multifuncțional Fluke 1662

Pret (TVA inclus):9.089 lei 7.817 lei

021 / 314 35 99

Descriere produs:

Fluke 1662 tester multifuncțional

Testerul multifuncțional Fluke 1662 vă oferă fiabilitatea Fluke și toată puterea de testare de bază de care aveți nevoie pentru testarea zilnică a instalației electrice. Testează conform tuturor reglementările locale și este ușor și intuitiv de utilizat. Funcții suplimentare utile, cum ar fi pornirea automată comutabilă On/Off pentru RCD, testul buclei și autotestul, economisesc timp și oferă mai multă încredere în rezultatele dvs.


Software Fluke TruTest de gestionare a datelor și raportare

Software-ul Fluke TruTest este conceput pentru a elimina problemele asociate cu gestionarea și raportarea tradițională a datelor măsurătorilot efectuate în sistemul electric. Indiferent dacă testați instalații electrice fixe sau aparate într-un birou, verificați reparațiile într-un atelier sau efectuați inspecții anuale, gestionarea adecvată a datelor este esențială pentru producerea de rapoarte ușor de înțeles pentru clienți. Compatibil cu o listă tot mai mare de dispozitive de testare și măsurare Fluke și Beha-Amprobe Software-ul TruTest vă permite să importați rapid și ușor rezultatele măsurătorilor direct de la instrumentele dvs. de testare, să gestionați fișierele transferate de la instrumente sau să introduceți manual datele după cum este necesar.

Având o interfață simplificată și un flux de lucru intuitiv, datele de măsurare pot fi formatate cu ușurință în certificate de testare și rapoarte complete cu logo-ul și semnătura electronică.


Toate accesoriile au garantie 1 an, inclusiv cele livrate cu instrumentele care au un termen de garantie mai mare.


Pentru modelele la care nu se specifica in mod expres faptul ca includ certificate de etalonare, se poate realiza solicita obtinerea unui certificat, costul depinzand de aparatul etalonat.


Magazin electronic creat de SiteLab
0.0258369445801