Kit tester multifuncțional Fluke 1664FC și tester electric T6-1000 PRO

Pret (TVA inclus):11.706 lei 9.248 lei

021 / 314 35 99

Descriere produs:

Fluke 1664FC Tester multifuncțional pentru testarea instalației electrice

Testerul multifuncțional pentru testarea instalației electrice este singurul tester care ajută la prevenirea deteriorării aparatelor conectate și, de asemenea, testează după toate reglementările locale:

Unicul tester care:

- Include „Testul prealabil al izolației” – test ce detectează când aparatele sunt conectate la sistem și oprește măsurătoarea

- Rulați automat 7 teste de instalare într-o singură secvență cu o singură conexiune prin Auto Test

- Vă permite să partajați rezultatele testelor în timp real prin intermediul smartphone-ului dvs. și aplicația Fluke Connect


T6-1000 PRO tester electric măsoară tensiunea de până la 1000 V ca și curentul de până la 200 A ca, tot prin furca deschisă și fără contactul electric cu cablul de testare aflat sub tensiune.

Economisiți timp văzând măsurătorile de tensiune și curent în același timp.

Visual Continuity™ – ecranul devine automat verde la continuitate, perfect atunci când mediul este prea zgomotos pentru a auzi semnalul sonor.

Tehnologia FieldSense™ pentru tensiune alternativă, curent și frecvență, toate fără contact electric cu cablul testat aflat sub tensiune.

Toate accesoriile au garantie 1 an, inclusiv cele livrate cu instrumentele care au un termen de garantie mai mare.


Pentru modelele la care nu se specifica in mod expres faptul ca includ certificate de etalonare, se poate realiza solicita obtinerea unui certificat, costul depinzand de aparatul etalonat.


Magazin electronic creat de SiteLab
0.0263729095459