Kit promo Fluke 179 cu husă de protecție Fluke EVA C11XT GRATUIT

Pret (TVA inclus):2.894 lei 2.691 lei

021 / 314 35 99

Descriere produs:

Fluke 179 EGFID True-RMS Digital Multimeter

Multimetrul Fluke 179 True-RMS este un multimetru digital de precizie cu funcții complete pentru depanarea și repararea sistemelor electrice și electronice. Dispune de un termometru încorporat pentru a măsura temperatura (cu sonda de temperature de contact – termocuplu tip K).

Indiferent dacă aveți nevoie de un multimetru pentru depanarea industrială sau pentru instalarea sau întreținerea sistemelor electrice și electronice, Fluke 179, cu capabilitățile sale de măsurari RMS (valoare reală efectivă), poate face treaba. Acest multimetru este testat independent pentru utilizare în siguranță în medii CAT III 1000V, CAT IV 600V și este susținut de o garanție pe viață. DMM-ul Fluke 179 are funcțiile de măsură necesare pentru a identifica majoritatea problemelor electrice, electro-mecanice și de încălzire și ventilație.


Fluke EVA C11XT husă rigidă de protecție

NOUA husă rigidă de protecție Fluke C11XT este proiectată pentru a transporta majoritatea multimetrelor, calibratoarelor de proces, termometrelor digitale și a altor aparate de măsură de dimensiuni similare. 

Carcasa este fabricată din spumă EVA 600D de înaltă calitate și este menită să se potrivească atât cu aparatele de măsură, cât și cu accesoriile acesotora. Exteriorul durabil este menit să vă protejeze uneltele mai mult decât ar face o husă din material moale. Când este deschisă husa, în partea stânga are un buzunar cu fermoar pentru accesorii.
Toate accesoriile au garantie 1 an, inclusiv cele livrate cu instrumentele care au un termen de garantie mai mare.


Pentru modelele la care nu se specifica in mod expres faptul ca includ certificate de etalonare, se poate realiza solicita obtinerea unui certificat, costul depinzand de aparatul etalonat.


Magazin electronic creat de SiteLab
0.0243780612946