Fluke 325 + T130 - Kit electriceni la pret PROMOTIONAL

Solicitati oferta

021 / 314 35 99

Descriere produs:

Achizitionati un cleste de curent Fluke 325 impreuna cu tester electric Fluke T130 si beneficiati de un DISCOUNT de 10%
Testerele de continuitate si tensiune cu 2 poli - Fluke T130
Testerele cu 2 poli sunt ades folosite pentru a verifica daca este sigur sa lucrati intr-o instalatie electrica, asadar testerul in sine trebuie sa fie construit suficient de robust pentru a rezista rigorilor de utilizare zilnica fara a expune utilizatorul la pericolele conductoarelor neizolate. Cel mai recent model de cabluri pentru testerele cu 2 poli poate fi supus rotirii la 150 de grade in fiecare directie, mai mult decat de 3 ori unghiul de indoire necesar.
FlukeT130 - dispune de butiane mari usor de utilizat, display LCD iluminat si indicator LED, functie de HOLD, avertizare prezenta tensiune prin semnal acustic si vibratii.

Cleste de curent - Fluke 325
Clestele de curent Fluke 323 este un bun instrument de depanare pentru uz comercial si rezidential. Dispune de masuratoru TRMS si design ergonomic pentru usurinta in utilizare. 
Aditional, dispune si de functiile de masurare curent DC si frecventa pentru a acoperi toate necesitatile.

Promotie valabila in perioada 1 Martie - 31 August 2020Toate accesoriile au garantie 1 an, inclusiv cele livrate cu instrumentele care au un termen de garantie mai mare.


Pentru modelele la care nu se specifica in mod expres faptul ca includ certificate de etalonare, se poate realiza solicita obtinerea unui certificat, costul depinzand de aparatul etalonat.


Magazin electronic creat de SiteLab
0.0244128704071